یک افزونه (Add-on) برای Firefox پیدا کردم که واقعا جای تامل داره و بسیار فرخنده و مفید و زیباست!!
همونطور که ازعنوان نوشته پیداست این افزونه یک تاریخ هجری شمسی کوچیک در قسمت Status bar مرورگر Firefox شما اضافه می کنه تا بدون هیچ کار سخت و دردسر سازی تاریخ شمسی را همیشه در کنار خودتون داشته باشید! ساعت رسمی ایران را هم نشون میده (وقتی نشانگر ماوس را ببرید روش!) و می تونید با کلیک بر روی اون تقویم کاملتری را در یک صفحه ی اینترنتی ببینید.

ساده و بدرد بخور! مخصوص کسایی که مثل من خوششون نمیاد تاریخ خود ویندوز را دست کاری کنند و از این تاریخهای شمسی روی ویندوز نصب کنند! هر موقع هم نخواستید راحت غیر فعالش میکنید.
اگر نمی دونید افزونه ها یا Add-on ـهای Firefox چی هستند، خوب اصلا مهم نیست! چون چیز مسخره ای هست
برای نصبش به صفحه ی مخصوص این افزونه در فایرفاکس برید و روی
کلیک کنید. بعد از یک مدت کوتاه تایید می کنید که می خوایید این افزونه را نصب کنید و بعد از نصب هم فایرفاکس باید ریستارت بشه و بعد از شروع مجدد می بینید که در Status bar یک تاریخ شمسی هم اضافه شده!
محض اطلاع! برای غیر فعال کردنش از بالای صفحه ی اصلی فایرفاکس به Tools > Add-ons برید و در اونجا این افزونه را پیدا کنید (که اسمش هست: IranianCalendar) و روی Disable کلیک کنید. (یا برای حذفش Uninstall)
No related posts.
برچسب ها: Add Ons, Add-on, Disable, Firefox, Iranian Calendar, Status Bar, Tools, Uninstall, افزونه, تاریخ, تقویم, مرورگر, هجری شمسی

ممنون جالب بود ((;
[پاسخ]